Ontwikkeladvies 45 +

Een ontwikkeladvies helpt 45-plussers de regie te nemen en te houden over hun loopbaan. Nadenken over persoonlijke ontwikkeling en een duurzaam toekomstperspectief is tegenwoordig onontbeerlijk. Vaak gunnen we onszelf daar alleen de tijd niet voor. Je hebt het te druk en voorlopig zit je goed waar je werkt. Toch kan het geen kwaad veder te kijken dan vandaag. Samen met een erkende loopbaancoach sparren over wat je kunt, wat je wilt, hoe jou vak zich in de toekomst ontwikkelt en wat er voor nodig is om gezond en met plezier te blijven werken. Kom je in aanmerking voor een ontwikkeladvies 45plus, dan krijg je bij ons een ontwikkelassessment en intensieve individuele (loopbaan-) coaching. 

Wat kost een ontwikkeladvies 45+: helemaal NIETS, omdat het gefinancierd wordt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.  De aanvraag van de subsidie regelen wij voor je. 

Toto 1-1-2019 was deelname aan het ontwikkeladvies 45+ voorbehouden aan werkenden in bepaalde sectoren en daarbinnen bepaalde functiegroepen. Dat is helemaal losgelaten en IEDEREEN boven de 45 komt nu voor een ontwikkeladvies in aanmerking ! 

Meer informatie of aanmelden: 

http://www.calderwerkt.nl

Meer informatie   Aanmelden